top of page

Cum ?

Fiind propriul wedding planner

Nu am avut un planner sau pe cineva care să ne sfătuiască. Am avut la dispoziție un an să ne gândim ce fel de nuntă ne-am dori și să o realizăm așa cum ne-am imaginat.

Trebuie sa mărturisesc că organizarea nunții cu propriile forțe necesită o investiție de timp și cu toții știm ca timpul înseamnă bani.

Așa că, dacă nu dispui de timpul necesar sau detaliile te scot din minți, să angajezi pe cineva care să se ocupe de toate merită cu siguranța. 

O mireasă ar trebui sa doarmă înainte de ziua Z. Sau în momentul în care își pune rochia pe ea, nu ar trebui sa fie stresată de zece persoane care nu știu ce sa facă in continuare.

Oricât de organizați și oricât de creativi ați fi, sunteți copleșiți de emoții iar timpul e atât de scurt încât nu puteți realiza tot ce v-ați propus. 

Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Noi a trebuit sa ne împăcăm cu acest sentiment în timpul pregătirilor și în același timp să reușim să ne bucurăm de întreaga aventură. Am avut un ajutor enorm din partea prietenilor și nu am fi reușit fără ei.

Blush a luat naștere datorită ideilor rămase în urmă și neîmpărtășite. Nunta sau alt eveniment dedicat vouă nu ar trebui sa vă epuizeze înainte ca el sa înceapă. Vă trebuie doar cineva care să vibreze cu voi și care să vă transformă visul în realitate.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page