• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Omul din spate

        Ma numesc Elena HALICHI și vă invit să adăugați o picătura de culoare vieții. Nu am urmat o școală de florist sau de design, dar mereu am fost atrasă de lucruri creative. Am cochetat cu pictura, dar am urmat calea ingineriei. Am ajutat arhitecți să-și construiască visele, iar eu am profitat de contactul cu lumea lor ca să-mi hrănesc spiritul creativ.                                                     

        Văd viața ca pe un drum cu multe destinații. Ne începem viața pe cărări, ajungem în intersecții, alegem stânga sau dreapta și ne trezim pe autostrăzi. Din când în când mai ești atras de o direcție și ieși. Contemplezi, explorezi, vibrezi și viața nu știu cum face că te aruncă iar într-o intersecție. Evenimentul nunții mele a fost într-una din intersecții. Trebuia sa fie o oprire, dar am hotărât sa ramân mai mult. Blush a început să se contureze timid în mintea mea în urma acestui eveniment.

         Îți propun sa te oprești o clipă ca și mine... imaginează-ți emoțiile, râsetele,  lacrimile, culorile... acum așează-le în jurul tău și vei descoperi Blush.